úterý 28. září 2010

Magické slovíčko CGF

Co CGF znamená?
Chlorella růstový faktor (angl. Chlorella Growth Factor - odtud i zkratka CGF) je komplex nukleotidů a peptidů, který se získává vyluhováním extratů z Chlorelly v horké vodě. CGF tedy obsahuje především deriváty kyseliny nukleové. Vědci též odhalili, že CGF je  Chlorellou produkován hlavně během intenzivní fotosyntézy, díky čemuž roste Chlorella velice rychle. Z každé jedné její buňky vznikají během 20 hodin čtyři nové! Tuto rychlou reprodukci buněk Chlorelle umožňuje právě faktor CGF.

Co říkají vědci?
Vědecké experimenty s mikroorganismy, zvířaty a dětmi jednoznačně prokázaly, že aplikace CGF do organismu prokazatelně zaručuje rychlejší růst než normálně BEZ jakýchkoliv vedlejších účinků. U dospělých  jedinců zase CGF zajišťuje vyvážený příjem RNA a DNA kyselin odpovědných za produkci proteinů, enzymů a energie na buněčné úrovni, čímž blahodárně působí na obnovu tkání a následnou ochranu  samotných buněk organismu před toxickými látkami.

Doktor Benjamin Frank, autor knihy Ne-starnoucí dieta (angl.The No-Aging Diet) zdůrazňuje, že produkce RNA a DNA kyselin v lidském organismu se s věkem zpomaluje, což má samozřejmě negativní následky na organismus (pociťujeme snížení celkové vitality) a rapidně se zvyšuje náchylnost k různým typům onemocnění. Před tím než vědci objevili nevyčerpatelný zdroj nukleových kyselin v Chlorelle, doporučoval doktor Frank držet dietu bohatou právě na nukleové kyseliny, aby se zpomalilo stárnutí organismu.

Doktor Minchinori Kimura z Japonska o několik let navázal na objev Franka a uskutečnil  objev, který otřásl zažitými pravidly výživy. Prokázal, že řasa Chlorella obsahuje 10% RNA a 3% DNA kyselin, což vyvolalo světovou senzaci a z Chlorelly se stal  nejdůležitější nutriční zdroj nukleových kyselin na světe! Při pravidelném užívání působí Chlorella blahodárně při regeneraci poničených buněk lidského organismu, proto chrání naše zdraví a ještě k tomu viditělně zpomaluje proces stárnutí!


Je to vůbec možné?
Nukleové kyseliny se v zažívacím traktu (viz. trávení) organismu asimilují, rozkládají a kombinují s dalšími prvky např. vitamín B-12, peptidy, polysacharidy aj. To znamená, že DNA a RNA, které zkonzumujeme přímo nenahrazují lidskou buněčnou DNA a RNA, teprve jejich aminokyseliny vzniklé asimilací při trávení poskytují našemu tělu ten správný "stavební materiál" pro opravu našeho genetického materiálu (buněk). S přibývajícícm věkem se však buněčné procesy zpomalují, neboť buněčná stěna, která reguluje příjem tekutin, živin a následně zajišťuje vylučování škodlivin, se stává méně produktivní.

Kořeny stárnutí
Podle vědců se lidé postupně doslova "vaří k smrti." Lidský metabolismus je formou "vaření" za nízkých teplot, v jehož důsledku se spojují cukry s bílkovinami. V buňkách z toho vznikají "biologické odpadky", které během času omezují jejich správnou funkci. To v praxi znamená, že příjem živin je méně efektivní a v buňkách rapidně přibývá toxických škodlivin. Toto vede k narušení přirozené rovnováhy organismu, což má za následek vznik mnoha chronických a degenerativních chorob. Řešením je konzumace dostatečně silného zdroje DNA a RNA kyselin, který doplní buněčné nukleové kyseliny tak, že jejich stěny budou  i nadále pracovat efektivněji, čímž udrží buňku detoxikovanou, dobře vyživenou a tedy ZDRAVOU!

Uchovejte si vitalitu!
Když se v lidském organismu vyskytuje dostatečné množství RNA a DNA, je tělo schopno využívat všechny živiny daleko efektivněji, zbavovat se toxinů a být imunní vůči onemocněním. Buňky našeho organismu jsou tak schopné se samy regenerovat, což pocítíme v přílivu energie a vitality, která s pravidelným užíváním Chlorelly postupně vzroste. 

Žádné komentáře:

Okomentovat