pondělí 27. září 2010

Pečlivý výběr dodavatele garantuje kvalitu i cenu!

O kvalitě Chlorelly panuje spousta mýtů, ale málokterý prodejce Vám opravdu poskytne seriózní informace o původu svého zboží. 


Chlorella je nejvíce konzumována v Japonsku, kde je nutričním doplňkem číslo jedna. Více než deset milionů Japonců ji užívá pravidelně.  Proto je také Japonsko největším producentem Chlorelly v celosvětovém měřítku vůbec. Právě tam je Chlorella pěstována s využitím nejmodernějších technologií  - tzv. heterotrofním způsobem. To znamená pěstování řasy Chlorelly v čistých uzavřených nádržích, kde je zaručen vyvážený poměr minerálů a ostatních živin. Následné zpracování Chlorelly probíhá tradičním způsobem, zvláště důležité je šetrné mechanické narušení vnější slupky Chlorelly, které zaručuje, že se k Vám dostane 100 % Chlorella bez přísad, příměsí, pojiv, barviv či jiných chemických látek. Jedině Chlorellu získanou tímto způsobem může náš organismus maximálně využít.

Pro opravdu nejvyšší záruku kvality doporučujeme firmu Mr.Mia, která vlastně původně vznikla pro pokrytí poptávky rodinných příslušníků a blízkých přátel. Zájem o opravdu kvalitní produkty však nečekaně rozšířil pole působnosti firmy Mr.Mia dále - především na okruhy uživatelů  neziskových aktivit (zejména děti a seniory) a posléze se připojila i širší veřejnost.

Firma Mr.Mia aktivně spolupracuje s dodavatelem, který již  po 25 let figuruje na absolutní špičce celosvětového žebříčku dodavatelů Chlorelly. Chlorellu pěstuje v ideálních podmínkách chráněné přírodní oblasti Japonského souostroví Rjúkjú. Pro svou produkci využívá především blahodárného vlivu dlouhodobého slunečního svitu, který spolu s kombinací čistého vzduchu a  křišťálově čisté vody ( bohaté na minerální látky) zajišťuje Chlorellu s bezkonkurenčně nejvyšším obsahem Chlorofylu a CGF.

Do e-SHOPU
Garantujeme záruku nejvyšší kvality. To sice v současnosti uvádí mnoho dalších prodejců, ale jen málokterý z nich je následně schopen své tvrzení také doložit. Dodavatelské ceny Mr.Mia jsou navýšeny pouze o nejnezbytnější režijní náklady, což také zaručuje ten nejvýhodnější nákup na trhu, který firma 100 % garantuje! Za své produkty 100 % Chlorella a 100 % Spirulina získává Mr.Mia naše vřelé doporučení a označení DODAVATELE Č.1 NA NAŠEM TRHU!

Zdraví máte pouze jedno, proto je důležité volit záruku kvality a spolehlivosti. Chlorella od firmy Mr.Mia vrátí Vaše tělo zpět do rovnoháhy za cenu, která příjemně překvapí nejen Vás, ale hlavně Vaši peněženku!

Další informace zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat